duminică, 18 octombrie 2015

Tratament rapid pentru paduchi in 2015

In anii de demult apusi oamenii sufereau de pe urma multor afectiuni si infectii, dar si de pe urma existentei paduchilor. Aceste mici insect au cauzat aparitia binecunoscutelor peruci frantuzesti , mari cat o zi de post, care erau menite sa ascunda existent acestei peste.

Odata cu progresul timpului, progresul medical a fost si el inregistrat si a reusit sa mai domoleasca din avantul acestor insecte. Totusi, pe langa solutiile chimice care ne pot afecta scalpul, remediile naturiste folosite de mii de ani au ramas si ele populare.

Spre exemplu, africanii au folosit de foarte mult timp uleiul de cocos pentru a scapa de paduchi. Cu ajutorul uleiului, slabeau aderenta picioruselor paduchilor, care putea fi eliminati destul de rapid cu piepteni speciali.

Asiaticii foloseau si ei remediile lor. Printre cele mai eficiente s-a numarat si esenta de ceai verde – o substanta atat de toxica pentru paduchi, incat acestia mureau dupa doua, trei aplicari consecutive. Erau apoi indepartati cu acelasi pieptene special cu dintii desi.

Multe alte remedii pot fi adaugate in lista noastra, acestea fiind doar cele mai eficiente dintre ele. Daca va confruntati vreodata cu paduchii trebuie sa retineti ca sunt 2 tipuri de tratament rapid pentru paduchi dar ca va trebui sa alegeti cu grija inainte sa le folositi. In primul rand din cauza substantelor folosite in tratamentele chimice, pentru ca acestea pot provoca reactii alergice sau leziuni la nivelul scalpului. Puteti testa medicamentul, la fel cum testati vopseaua de par, pe o portiune mica de piele. Daca in urmatoarele 10 – 20 de minute nu apar alte reactii, atunci puteti folosi tratamentul chimic.

Pentru copii, totusi, este indicat sa folositi tratamentele naturiste, sau amestecuri de preambalate pe care le puteti cumpara de la magazinele naturiste.

Este indicat sa citit eticheta si sa le cumparati doar daca contin macar extract de ceai verde sau ulei de cocos, printre celelalte ingrediente. Sodimed SRL comercializeaza astfel de produse, care sunt disponibile pentru dumneavoastra la www.farapaduchi.ro. Produsul contine elemente naturale si este testat dermatologic pentru a putea fi folosit se de catre copii. Pentru mai multe delatii intrati pe site, sau trimiteti un mail la office@sodimed.eu. Veti afla tot ce aveti nevoie sa stiti despre armata de inamici milimetrici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu